Blogberichten

Het eerste element binnen de identity Blueprint is Gezond denken. Wij gebruiken ook het begrip mindset. Gezond denken gaat over wat je gelooft en waar je van overtuigd bent. Onze overtuigingen, jouw manier van denken vormen het fundament van je identiteit.

Ieder mens creëert als het ware een eigen realiteit van het leven met de gedachten en de overtuigingen die we denken. Deze denkpatronen kunnen belemmerend of stimulerend werken. Wanneer het gaat over persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit zijn deze denkpatronen vaak de basis en speelt jouw verleden hierin een rol.

Veel van de belemmerende denkpatronen zijn onbewust en komen meestal in actie op momenten dat je ze niet kunt gebruiken. Angst is de meest bekende en voorkomende belemmerende overtuiging waar ieder mens op een bepaald moment mee geconfronteerd wordt.

Bijvoorbeeld faalangst, angst voor kleine ruimtes, angst voor het donker, angst voor dieren of clowns, etc… Andere belemmerende overtuigingen kunnen zijn Ik ben niet goed genoeg, niemand houdt van mij, ik ben niet perfect (lelijk, dik, te dun), iedereen is tegen mij (complotdenken), ik mag niet genieten. Dit soort overtuigingen ben je natuurlijk liever kwijt dan rijk.

Zoals al eerder aangestipt zijn er ook stimulerende overtuigingen die je graag zou willen behouden. Deze overtuigingen zijn positief en bekrachtigend van aard.
Bijvoorbeeld ik mag er zijn, ik voel mij veilig, ik vertrouw op mezelf, ik accepteer mezelf zoals ik ben….
Als dit elementen niet in overeenstemming en gelijkheid is met de andere elementen spreken we bij Comeback-Lifestyle van een identity gap. Comebackpower geeft je energie om dit gat te begrijpen en te dichten want…

Comebackpower is een energie in jou, het leven geeft het aan jou, creëert het voor jou, laat het groeien. Het is overal om ons heen, verbindt ons.

"All change is hard in the beginning,
messy in the middle and georgeous at the end"

Robin Sharma

Comebackpower

Scelerisque tristique tellus ad morbi faucibus tempus habitant egestas maximus maecenas lacus

The Identity Blueprint

Scelerisque tristique tellus ad morbi faucibus tempus habitant egestas maximus maecenas lacus

Blogfeed

Scelerisque tristique tellus ad morbi faucibus tempus habitant egestas maximus maecenas lacus

Comeback Lifestyle

Welkom!

Ik ken jou, jouw dromen of jouw wensen niet. Ik weet echter wel waar je uit bestaat: pure mogelijkheden.

Een “pit” vol power. Met een denkwereld gemaakt voor visies en een hart gemaakt voor liefde.
Vandaag, als de uren verstrijken, laat je “los” wie je was en wordt je compleet jij.

Zoals je werkelijk bent……de beste jij…….gebruik je COMEBACKPOWER