About Comeback-Lifestyle

Comeback-Lifestyle is door mij opgericht omdat ik het als mijn missie zie om mensen te helpen hun gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden om zo hun leefstijl te kunnen transformeren.

Dit wil ik bereiken door middel van fysieke activiteit en veranderingen in levensstijl en gedrag. Dit doe ik door toegankelijke, wetenschappelijk onderbouwde educatie te bieden aan fitness professionals en gezondheid enthousiastelingen. Met als resultaat een significante impact te hebben op het voorkomen van een inactieve levensstijl gedurende het leven.

Ik heb een HBO opleiding sport, bewegen, gezondheid en psychosociale basiskennis, opleidingen tot certified life coach, personal trainer, cancer exercise specialist en certified post rehabilitation specialist. Continue educatie staat bij mij hoog in het vaandel en mijn kennis op het gebied van de vier elementen zal steeds worden aangevuld met de nieuwste wetenschappelijke kennis.

De vier elementen van Comeback-Lifestyle, Mind Elements, Heart Elements, Health Elements en Soul Elements, staan onderling in verbinding met elkaar, het fundament, en vormen samen de persoonlijke identiteit, jouw Identity Blueprint.

Gedragsverandering ligt aan de basis van het implementeren van een nieuwe levensstijl. De identiteit versie van wie je nu bent (geworden) en wie je eigenlijk bent heet binnen Comeback-Lifestyle de Identity Gap en is een onderdeel van de Identity Blueprint. Centraal staat hierbij Comebackpower® de innerlijke kracht die je gebruikt om je werkelijke identiteit te vinden.

Comebackpower® is een zelfstandig merk binnen Comeback-Lifestyle. In de nabije toekomst zullen rondom Comebackpower® (1 op 1) coaching en training, cursussen, webinars, workshops en boeken worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Missie

Mensen in beweging krijgen hun gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden om zo hun leefstijl te kunnen transformeren.

Visie

Het leidende bedrijf zijn in het bereiken van gezondheid door middel van fysieke activiteit en veranderingen in levensstijl en gedrag.

Dit doen wij door toegankelijke, wetenschappelijk onderbouwde educatie te bieden aan fitness professionals en gezondheid enthousiastelingen. Met als resultaat een significante impact te hebben op het voorkomen van een inactieve levensstijl gedurende het leven.

Kernwaarden

Samenwerken en verbinding

Naast Comeback-Lifestyle is er nog een andere divisie, CETI-Europe. CETI staat voor Cancer Exercise Training Institute en is gericht in het opleiden van Cancer Exercise Specialists. Dit is een specifieke opleiding voor o.a. de fitness professional, yoga of pilatus instructeur, fysiotherapeut om bredere kennis te krijgen bij het begeleiden en trainen van en met kankerpatienten.
Meer informatie over deze opleiding vind je op www.ceti-europe.com