Comebackpower®:
Life creates, it makes it grow, makes energy surround us, bind us, you must feel the force…

Als je terugdenkt aan je kindertijd, toen er nog een hele toekomst aan je voeten lag, zat je continue in je eigen kracht.

De wereld was een veilige plaats waarin je naar hartenlust kon wegdromen. Je zag geen belemmeringen of barrières. Alleen maar ongekende mogelijkheden. Ook al dachten je ouders daar anders over.

In je opgroeifase gebeurd er echter iets. De twijfel die de meeste mensen in je omgeving hebben, de overtuigingen maken zich meester van je. Hun beperkingen, hun grenzen worden jouw grenzen. Hun angsten worden jouw angsten.

Op een ongedwongen en geleidelijke manier nemen deze emoties en overtuigingen bezit van je. We hebben het niet eens in de gaten. We gaan langzaam op in de eenheid. In de gemeenschap.

Onze jeugdige rebellie laten we varen. We zijn ons aan het nestelen en kiezen voor middelmatigheid op elk denkbaar gebied; werk, gezondheid, relaties.

Met een scheef oog kijken we naar de helden en de genieën van onze tijd die met moed en bravoure anders in de wereld staan dan wij. Zij laten de potentie zien die in ieder van ons schuilt. Waarom kunnen zij het wel?

Er komt echter een moment in ieders leven dat we aan dit gevoel niet meer kunnen ontsnappen. We moeten terug naar het gevoel om te kunnen groeien, er is geen keus. Voor de een betekent dat een veilige haven verlaten met oude gewoontes. Voor een ander betekent het een andere baan om een droom te leven.

Voor weer anderen betekent dat uit een oude relatie stappen en nieuwe liefde te omarmen.

Ik ken jou, jouw dromen of jouw wensen niet. Ik weet echter wel waar je uit bestaat……pure mogelijkheden. Een “pit” vol power. Een denkwereld gemaakt voor visies, een hart gemaakt voor liefde.

Vandaag, als de uren verstrijken, laat je “los” wie je was en wordt je compleet jij. Zoals je werkelijk bent……de beste jij…….gebruik je COMEBACKPOWER®

Hoe doe je dat? Hoe gebruik jij je COMEBACKPOWER®? De lifestyle coaches van Comeback-Lifestyle hebben daar The Identity Blueprint voor ontwikkeld.